Marek Šiňanský

Loterie s dluhy a dlužníky.

18. 04. 2017 8:00:00
Kdybych vzal všechny spisové značky běžících exekucí a insolvencí, vložil je do jednoho osudí, zamíchal a jednu spisovou značku vytáhl, šance, že bude vylosované řízení v souladu se všemi předpisy je stejná, jako výhra ve sportce

Najde-li se zázrakem poctivý exekutor, nebo insolvenční správce, který jedná, nebo alespoň chce jednat v souladu se všemi předpisy, je okamžitě vtažen mezi ostatní do marastu nezákonnosti, pletichaření, zotročování povinných, zneužívání pravomocí úředních osob, obchod s lidmi, diskriminace a další a další....
Pokusy podání trestních oznámení se míjí účinkem. Policie každé podání odloží, protože nejsem postižená oběť. Aby se policie začala zabývat mým podáním, muselo by se týkat konkrétní osoby, která by mě zplnomocnila k jednání jejím jménem. Zplnomocnění dlužníkem, věřitelem, nebo zaměstnavatelem dlužníka. Je jedno od kterého subjektu by zplnomocnění přišlo, protože oběťmi jsou všichni!
Nemusíte dlužit a nejste v bezpečí!!
Pravděpodobnost, že se něco změní samo, je stejná, jako zjevení Ježíše...
Exekutor nemá povinnost zkoumat oprávněnost nařízené exekuce. Někdo na Vás podá podnět k exekuci na základě imaginárního dluhu a od toho okamžiku nemáte šanci.
Exekutor má prostředky a postupy, jak z Vás udělat trvalou oběť exekuční povinnosti. A také to dělají!!

Kdy se změnil zákon, který určuje exekutory k vymáhání pohledávky ve prospěch státu, na vymáhání pohledávek ve prospěch soukromníků???

Já jsem přesvědčen, že se nikdy nezměnil, pouze byl jednotlivcem kdysi dávno zneužit. Dalšími jednotlivci u soudů byl pozměněn způsob soudního verdiktu a tak se původně státní nárok přenesl do soukromých rukou. Pak stačilo přinést na světlo světa novelu o exekutorech, kteří přešli do soukromého podnikání a Ústavní zločin byl na světě!!!

Zcela běžně se úmyslně pozměňují verdikty soudců při schvalování oddlužení, aby se do oddlužení vnesl zmatek a chaos s pohrůžkou proti zaměstnavatelům a plátcům příjmů pro maření úředního rozhodnutí se provádějí nezákonné srážky k nezabavitelnému minimu, což je NELEGÁLNÍ.

Napište mi jméno soudce, správce, exekutora a já Vám soukromě odpovím, jestli jejich činnost je legální, nebo jestli porušují nějaký právní předpis.

Autor: Marek Šiňanský | karma: 21.31 | přečteno: 638 ×
Poslední články autora