Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

mam pro vas prekvapivou novinu: veritele tady nejsou od toho, aby vas jakykoliv zpusobem sponzorovali, podporovali, cokoliv vam odpousteli, nebo jakymkoliv jinym zpusobem slevovali ze svych pozadavku. veritele tady jsou proste od toho, aby dostali zpatky svoje prachy, a pokud se vam na tom cokoliv nelibi, pak si u nich proste a jednoduse nepujcujte.

4 0
možnosti
VH

Velmi špatně pochopeno!   Aby mohl být vyhlášen osobní bankrot, musí být  z a r u č e n o   uhrazení alespoň 30 % dluhu.  Tedy věřitelé přijdou až o 70 % svých peněz.   Ale současně je řečeno (a to je podstatné), že dlužník musí zaplatit maximum možného - tedy při zachování jeho osobního minima. Tedy zaplatit po odečtení minima vše, co získal (výdělkem, darem, děděním, ...). Což považuj za samozřejmé. Dluh dlužníka je totiž pořád, až do uplynutí lhůty oněch 100 %!!!!

   Co to musí být za náturu, která se rozčiluje nad tím, že jeho věřitelé nebudou připraveni o celých 70 % svých peněz, ale (díky srážkám ze mzdy dlužníka) "pouze", řekněme, 50 %!!  Co to je za náturu, která se nestydí, že splatila jen část dluhu (byť třeba díky nepředpokládaným okolnostem), ale chtěla by splatit část minimální. Možná se i diví, že musí splatit vůbec něco.

7 0
možnosti
PK

P94a20v82e98l 24K10u36l81a

3. 2. 2013 18:02

To bude asi "poctivý dlužník" ;-D

4 2
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 899x
Nad lží, nenávistí a korupcí, může zvítězit jen větší lež, nenávist a korupce.

Aby pravda a láska mohly zvítězit, musíte posvětit prostředky účelu.